Nu Amazon.nl eindelijk sinds maart in Nederland is kunnen we niet wachten op de concurrentiestrijd tussen de grote webwinkels. Want concurrentie betekend voor de consument koopjes. Zo nu ook bij de meest gewilde oortjes op dit moment: de Apple AirPods Pro.

Op Amazon.nl zijn deze draadloze oortjes super scherp geprijsd, nu voor €222,68. Overal zijn deze oortjes nog stukken duurder, vaak rond de €279,-.

Apple AirPods pro 20% korting

Update – 15-6-2020

Apple AirPods Pro weer super goedkoop bij Amazon.nl

Amazon.nl laat de prijs van de AirPods Pro veel schommelen. Steeds ging de prijs van de oortjes weer verder terug omhoog naar de adviesprijs. Nu zijn de oortjes weer op hun all-time low en kun je ze weer super goedkoop vinden voor €222,- al moet je er snel bij zijn. De prijs wordt steeds weer verder opgehoogd.

Apple AirPods Pro Specificaties

Waarom iedereen met een Apple apparaat deze oortjes wilt hebben wordt duidelijk als we naar de specificaties kijken. Naast het slikke design wat we kennen van Apple hebben deze oortjes:

  • Actieve Noise-Cancelling om ruis buiten te houden
  • Transparantiemodus om zelf te bepalen hoeveel van het omgevingsgeluid je hoort
  • 4,5 uur batterij en met de case een extra 19 uur om op te laden.
  • IPX4 waarmee deze zweet en water bestendig zijn.
  • Een prettige pasvorm met 4 verschillende formaten oordopjes van zacht siliconen
  • Een perfecte aansluiting op je Apple apparaten

Meer weten? lees dan onze Apple AirPods Pro review 

Goedkoop officiële Apple AirPods Pro kopen

Ben je dus opzoek naar goedkope officiële Apple AirPods Pro? Dan heeft Amazon.nl nu de goedkoopste deal voor je voor €222,68,-.

Amazon stunt ook met de prijs voor de standaard Apple AirPods. Deze zijn nu voor €138,- te koop bij Amazon.nl.

Apple heeft momenteel 2 verschillende draadloze oortjes in het assortiment, de Apple AirPods en Apple AirPods Pro. De Apple AirPods Pro zijn de beste draadloze oortjes van Apple. Vergeleken met concurrenten zijn de Apple AirPods Pro erg goed en vallen ze duidelijk in het hoger segment. Met deze prijsdaling is het ook één van de goedkoopste draadloze oortjes met actieve ruisonderdrukking. Een grote concurrent van de AirPods Pro zijn de Jabra Elite 75t. Deze heeft bijna dezelfde functies als de AirPods Pro, alleen zijn alle functies van de Jabra Elite 75t ook voor Android apparaten te gebruiken. Met AirPods mis je toch de prettige koppel ervaring en de extra functies die je niet met een Android apparaat hebt.

Update: 18-5-2020

De prijzen van Amazon.nl zijn dynamisch ingesteld wat betekend dat de prijzen snel kunnen worden bijgesteld. De Apple AirPods Pro zijn nu in een dag van €222,- verhoogt naar €239,-. Dit is nog steeds goedkoop vergeleken met andere webwinkels waar ze nog te koop zijn voor €279,-, maar de prijs is dus echt tijdelijk. Wil je de Apple AirPods Pro zo goedkoop mogelijk bestellen? Dan moet je er nu bij zijn.