Draadloze Oortjes Kopen bij Amazon.nl 1

Amazon.nl

 • Amazon nu ook in Nederland
 • Groot aanbod
 • Vaak de goedkoopste prijs!
 • Gratis bezorging
 • Ideal en Creditcard

Amazon is sinds maart 2020 ook in Nederland. Vooralsnog kun je in Nederland alleen online iets kopen bij Amazon en zijn er geen fysieke winkels. Amazon is een grote webwinkel uit Amerika. Na Duitsland, Engeland en Frankrijk is Nederland ook aan de beurt om te kunnen winkelen bij Amazon. Zo ook voor elektronica en daarmee draadloze oortjes.

Amazon is vrij laat in Nederland waardoor er al veel grote concurrenten zijn als Bol.com en Coolblue die veel van de producten aanbiedt die ook om Amazon.nl staan. Het voordeel daarvan is, is dat Amazon moet concurreren en dit voornamelijk kan doen op prijs. Zo zien we dat bij veel elektronica er grote concurrentie is op prijs. Neem als voorbeeld de Apple AirPods en AirPods Pro, de best verkopende oortjes op dit moment. Amazon stunt met de prijs van deze AirPods en kan zo wel 20% onder de vraagprijs zitten van andere webwinkels (zo bieden ze de AirPods Pro voor €232,- aan in plaats van de €279,- die Bol.com en Coolblue vragen voor deze oortjes. Datzelfde gebeurde ook voor de standaard AirPods die op Amazon.nl voor €138,- worden aangeboden in plaats van de adviesprijs van €179,-.). Hou Amazon.nl dus goed in de gaten als je kijkt voor de beste prijs voor de draadloze oortjes waar jij naar op zoek bent.

Waarom draadloze oortjes kopen bij Amazon.nl?

Amazon.nl is nog vrij nieuw, maar waarom zou je er nu willen kopen?

Groot aanbod draadloze oortjes op Amazon.nl

Amazon.nl heeft een groot aanbod aan draadloze oortjes. De draadloze oortjes die op Amazon.nl staan zijn grotendeels van de officiële merken. Daarnaast vind je op Amazon.nl ook draadloze oortjes van onbekende merken die met hun eigen budget draadloze oortjes komen of namaak draadloze oortjes maken.

Veel goede deals en lage prijzen op Amazon.nl

Naast het grote aanbod heeft Amazon.nl ook lage prijzen voor de producten die ze verkopen. Het zo goedkoop aanbieden van spullen is een belangrijk onderdeel van de strategie van Amazon.nl. Hierdoor zullen ze in het begin weinig verdienen aan de verkoop en misschien zelfs verlies lopen. De bedoeling is om met deze investering de grotere webwinkels in te halen in marktaandeel en zo de grootste webwinkel te worden. Voor de consument is dit in dit onderdeel van de strategie goed omdat producten goedkoper worden aangeboden dan normaal. Uiteindelijk wanneer Amazon de grootste is kan het wel zijn dat deze deals verdwijnen.

Extra veel voordeel met Amazon Prime

Daarnaast is Amazon meer dan een webwinkel. Amazon wilt je bijvoorbeeld met Amazon Prime meer voordeel geven. Amazon Prime is een abonnement van €2,99 per maand waarmee je veel extra’s hebt bij Amazon.nl: 

 • Zo kun je al je aankopen onbeperkt gratis laten bezorgen, 
 • krijg je PrimeVideo, waarmee je series en films kunt kijken (net als bij Netflix), 
 • krijg je gratis games, 
 • En gratis online opslag.

Welke Draadloze Oortjes biedt Amazon.nl aan?

Amazon heeft een groot aanbod aan merk draadloze oordopjes van bekende en onbekende merken. 

Welke grote merken Draadloze Oortjes heeft Amazon.nl?

Op Amazon.nl vind je draadloze oortjes van de merken Apple (de AirPods en AirPods Pro), Sony, BANG & OLUFSEN/ B&O PLAY, HOUSE OF MARLEY, HUAWEI , Jabra, JBL, Adidas, Beats by Dr. Dre, Marshall, Microsoft, SAMSUNG (de Galaxy Buds), Sennheiser, SKULLCANDY, Razer en Xiaomi.

Welke onbekende merken Draadloze Oortjes heeft Amazon.nl?

Op Amazon.nl vind je draadloze oortjes van de onbekende merken ACOCOBUY, Arbily, AMYEA, ASHATA, ATETION, Audiyo, Aufo, ELEGIANT, JLab, Klipsch, Plantronics, RHA en Soundcore.

Draadloze Oortjes Kopen bij Amazon.nl 1

Amazon.nl

 • Amazon nu ook in Nederland
 • Groot aanbod
 • Vaak de goedkoopste prijs!
 • Gratis bezorging
 • Ideal en Creditcard

Lees meer over draadloze oortjes, zoals:

Wil je een overzicht van alle draadloze oortjes en de verschillen tussen de earbuds?