Het complete draadloze oortjes specificatie en prijs overzicht

Op draadlozeoortjes.com vergelijken we alle draadloze oortjes. De belangrijkste specificaties houden we bij in dit overzicht, zodat jij een goede beslissing kunt maken voor welke oortjes je kiest. We houden van zo veel mogelijk true wireless earbuds bij wat de verschijningsdatum was, wat de IP-rating van de oortjes zijn, hoelang de batterij van de earbuds meegaan, hoelang de batterijduur van de case is, of er actieve noise cancelling in de draadloze oortjes zitten en wat de adviesprijs van de draadloze oortjes zijn. Om je te helpen de juiste koop te maken zetten we bij de productnamen een link naar de webshops waar die oortjes goedkoop te vinden zijn.

Een overzicht met alle Draadloze Oortjes op een rij

*op basis van geruchten

Batterijduur is opgedeeld in de batterijduur van de oortjes en de extra batterijduur die de case meegeeft. Beide hebben een aparte accu en vaak geven bedrijven 2 tijden weer: de batterij duur van de oortjes zelf en de totale batterijduur inclusief de case. Omdat andere bedrijven soms ook de batterijduur van de oortjes en de batterijduur van de case meegeven (dus niet een totaal), zou dit een oneerlijke vergelijking zijn.

Draadloze oortjes specificatie begrippen overzicht:

Vergelijk True Wireless Earbuds

Als je draadloze oordopjes wilt vergelijken ben je op draadlozeoortjes.com op het goede adres! We houden van de nieuwste oortjes bij wat je kunt verwachten van de draadloze oortjes. Zo bieden we een duidelijk overzicht waarmee je in één oogopslag per specificatie ziet welke oortjes uitblinken. Je kunt zien welke oortjes de goedkoopste adviesprijs hebben, welke earbuds de langste batterijduur heeft, welke oplaadcase de langste batterijduur heeft

Welke Draadloze Oortjes hebben de langste batterijduur?

De wireless earbuds met de langste accuduur zijn momenteel de Samsung Galaxy Buds Plus. Samsung beweert dat de oortjes met een volle accu 11 uur meegaan. Gemiddeld ligt de batterij duur voor draadloze oortjes op ongeveer 6 uur, dus Samsung ligt met de Samsung Galaxy Buds Plus ver voor de concurrent als je vergelijkt op accuduur.

Welke oplaadbare case hebben de langste batterijduur?

De oplaadbare case voor draadloze oortjes met de langste accuduur zijn de oplaadcases van Jabra. De Jabra Elite Active 75t en de Jabra Elite 75t hebben beide een oplaadbare case met een accu die 28 uur extra batterij meegeeft aan de oortjes. Met de oortjes van Jabra is de kans dus klein dat je draadloze oortjes zonder energie zitten.

Welke Draadloze Oortjes kunnen het beste tegen water en stof? (IP-Rating)

Welke true wireless earbuds kunnen het best tegen vocht en stof? Hiervoor kijk je naar de IP rating in het schema. Daarin komen de Jabra Elite Sport het best uit de vergelijking. De Jabra Elite Sport oortjes hebben een IP classificatie van IP67. Daarmee zouden deze draadloze oortjes volgens Jabra stofdicht moeten zijn en zouden ze tot 91.44cm voor 30 minuten kunnen worden ondergedompeld zonder waterschade.

Welke Draadloze oortjes hebben Actieve Noise Cancelling?

Noise Cancelling is een functie die je vaak bij de duurdere draadloze oortjes ziet. Momenteel hebben in ieder geval de Sony WF-1000XM3 en de Apple AirPods Pro Actieve Noise Cancelling (ANC)

Welke Premium / Merk draadloze oortjes hebben momenteel de goedkoopste adviesprijs?

De Sony WF-XB700 en de Jabra Elite 65t hebben momenteel de goedkoopste adviesprijs. Beide draadloze oortjes worden aangeprijst voor €150,-. Dit betekend wel dat de oortjes mogelijk via resellers goedkoper aangeboden kunnen worden. Klik voor de goedkoopste prijs link in het vergelijkingsoverzicht.