Media markt Draadloze oortjes

Mediamarkt.nl

  • Klanten geven Media Markt gemiddeld een 7,8
  • Veel aanbod
  • 7 dagen per week bezorgen
  • AfterPay, Ideal en Creditcard

Waarom draadloze oortjes kopen bij MediaMarkt?

MediaMarkt is één van de grootste offline en online elektronicawinkels in Nederland. Daarom kun je de nieuwste en populairste draadloze oortjes vaak als eerste bij de MediaMarkt kopen. MediaMarkt heeft vaak mooie deals waardoor je altijd een goede aankoop doet en niet teveel betaald. Op Draadlozeoortjes.com houden we de deals voor je bij en vind je de goedkoopste oortjes. Daarnaast bezorgd MediaMarkt 7 dagen per week thuis, kun je betalen met AfterPay en heb je altijd 100 dagen bedenktijd op je aankoop. 

MediaMarkt biedt ook de optie aan om in termijnen te betalen, al is dit in totaal wel duurder dan wanneer je het bedrag in één keer betaald. Ook PayPal kun je gebruiken als betaalmethode bij MediaMarkt. Of je kunt je bestelling ophalen en in één van vele winkels van MediaMarkt. MediaMarkt heeft in meer dan 50 plaatsen in Nederland een winkel.

Welke Draadloze Oortjes biedt MediaMarkt aan?

Media Markt heeft een groot aanbod aan draadloze oortjes. Het assortiment bestaat voornamelijk uit merk oordopjes van de grotere merken. 

De goedkoopste True Wireless Earbuds bij MediaMarkt (dus echt zonder draad) zijn de JAM AUDIO Live True, voor €49,77). De duurste True Wireless Earbuds bij MediaMarkt zijn de SENNHEISER Momentum True Wireless 2 (voor €299,-)

Apple AirPods bij MediaMarkt

De Apple AirPods zijn de meest verkochte draadloze oortjes op het moment. Daarnaast was Apple ook één van de eerste die dit soort echte draadloze oortjes ontwikkelde. Ook bij MediaMarkt staat de standaard AirPods van Apple bovenaan de lijst met meest verkochte draadloze oortjes. 

Ook heeft MediaMarkt de Apple AirPods Pro in het assortiment en deze staan gelijk ook op de 2e positie van meest verkochte draadloze oortjes bij MediaMarkt. Lees meer over de Apple AirPods op draadlozeoortjes.com

JBL earbuds bij MediaMarkt

Ook de draadloze oortjes van JBL worden goed vertegenwoordigd bij MediaMarkt. JBL heeft vaak goedkopere draadloze oortjes van prima kwaliteit. Zo kun je onder andere de JBL Free draadloze oortjes vinden bij MediaMarkt.nl.

Samsung Galaxy Buds goedkoop bij MediaMarkt 

De Samsung Galaxy Buds en de Samsung Galaxy Buds Plus worden ook bij MediaMarkt verkocht. Momenteel zijn de Samsung Galaxy Buds ook in verschillende kleuren te koop. De standaard Galaxy Buds zijn in het zwart, wit en geel te koop. De Galaxy Buds Plus zijn te koop in het zwart, blauw en wit. Lees ook de Galaxy Buds Plus Review.

Sony Earbuds bij MediaMarkt

MediaMarkt verkoopt de meeste draadloze oortjes van Sony. Zo heeft de MediaMarkt onder andere de Sony WF-SP700N (in het roze, geel en wit), de Sony WF-1000X (in het zwart en Goud) en de Sony WF-1000XM3 (in het wit en zwart). De Sony WF-1000XM3 zijn momenteel de nieuwste draadloze oortjes van Sony. Lees hier de Sony WF-1000XM3 review.

Jabra draadloze oortjes kopen bij MediaMarkt

Jabra draadloze oortjes kun je ook bij MediaMarkt kopen. Momenteel vind je er de Jabra Elite Sport (in het zwart), de Jabra Elite 65t (in het koper/zwart of zilver/zwart) en de Jabra Elite Active 65t (in het koper/blauw en goud/beige). De Jabra Elite Active 75t en Jabra Elite 75t ontbreken nog in de shop. Lees hier de Jabra Elite Active 75t review.

Media markt Draadloze oortjes

Mediamarkt.nl

  • Klanten geven Media Markt gemiddeld een 7,8
  • Veel aanbod
  • 7 dagen per week bezorgen
  • AfterPay, Ideal en Creditcard

Lees meer over draadloze oortjes, zoals:

Wil je een overzicht van alle draadloze oortjes en de verschillen tussen de earbuds?