Amazon.nl nu live! Draadloze oortjes bij Amazon.nl

Amazon.nl is nu live in Nederland! Amazon.nl biedt ook een ruim aanbod aan draadloze oortjes aan. Het aanbod bestaat voor een deel uit oortjes van resellers, maar ook veel merk earbuds. Het is dus even goed zoeken, maar zo vind je wel scherp geprijsde draadloze oortjes.

Goedkope prijs Earbuds op Amazon.nl

Als we de prijzen van het huidige aanbod aan draadloze oortjes op Amazon.nl bekijken zien we al wat verschil met de andere grote winkelketens. Zo worden de Jabra Elite Active 65t voor een lage prijs aangeboden van €141,-. Vergeleken met bijvoorbeeld de Media Markt  scheelt dit 8 euro.

Veel andere oortjes zien we ook voor lagere prijzen terug. Op Draadlozeoortjes.com kun je verwachten dat we goed de prijzen in de gaten houden en je de laagste prijzen bieden

Welke merken draadloze oortjes kun je vinden bij Amazon.nl

Merken die momenteel worden aangeboden door Amazon.nl zelf zijn:

  • JBL
  • Huawei
  • Jabra
  • Samsung Galaxy buds
  • Sony

Hier missen we voor nu nog de Apple AirPods en Apple AirPods Pro in, maar verwacht wordt dat deze hier ook snel verschijnen.

Het hele aanbod vind je via de link hier onder:

Hoe kun je betalen op Amazon.nl

Helaas is er bij Amazon.nl geen AfterPay mogelijk. Daarentegen kun je wel gewoon met de betaalmogelijkheden betalen die we al gewend zijn, zoals Credit Card (Visa en Mastercard) en Ideal. Daarnaast kun je ook Amazon gift cards gebruiken.

Wat is Amazon.nl? En waarom is het zo populair?

Amazon.nl is een online Webwinkel. De webwinkel biedt veel producten, verschillend van kleding, tot huishoudproducten, elektronica en boeken. Hiermee is er ontzettend veel te koop bij Amazon.nl. De winkel lijkt daarom veel op de grote concurrenten als de Wehkamp, Bol.com en Coolblue. De winkel komt van oorsprong uit de Verenigde Staten. Jeff Bezos richtte in 1994 Amazon op wat uitgroeide tot wat het nu is. Daarmee is Jeff Bezos ook de rijkste man ter wereld. In Nederland hebben we een tijd moeten wachten op de komst van Amazon, waardoor vaak gekocht werd bij de Amerikaanse of Duitse Amazon websites. Nu is Amazon ook in Nederland. Door de lage prijzen die Amazon kan bieden is het erg voordelig om te kopen bij Amazon. Dit heeft voor een immense populariteit gezorgd in andere landen. De verwachting is dat Amazon in Nederland ook een groot deel van de markt gaat overnemen.

Naast eigen producten zijn er ook andere webwinkels die hun producten aan kunnen bieden bij Amazon.nl. Let daarbij altijd goed op bij welke winkel je echt koopt. Er kan nogal verschil zitten in de aanbieders en er worden ook veel refurbished, namaak producten verkocht die lijken op het origineel of 2e hands zijn.

Heeft Amazon.nl ook een fysieke winkel?

Amazon heeft vooralsnog geen fysieke winkel in Nederland. In Amerika zijn er wel verschillende verkooppunten van Amazon zelf, zoals een boekenwinkel en pickup-points.

Waarom kopen bij Amazon.nl?

Het is zeker een goed idee om een kijkje te nemen bij Amazon.nl. Het kan zo maar zijn dat ze het product waar je naar op zoek bent daar ook kunt vinden tegen een lagere prijs. Deze lage prijs strategie is ook de voornaamste manier waarop Amazon.nl ook een groot marktaandeel in Nederland wilt gaan halen. Deze lage prijs weten ze te behalen door lage marges te nemen (voor hunzelf en voor de verkopers op het platform) en door het proces “efficient” in te richten. Dit betekend dat bezorgers en magazijnmedewerkers worden ingezet om zo snel en efficient mogelijk het process door te laten stromen en ook waar mogelijk de processen te automatiseren. In Amerika bieden ze daarmee ook op sommige plekken Same-day delivery aan, wat inhoud dat je je bestelling nog op dezelfde dag in huis kunt krijgen. Momenteel is het snelste wat we in Nederland kennen dat je bestelling de dag er na wordt bezorgd. Verwacht wordt dat met Amazon.nl de Same day delivery in Nederland ook zijn intrede gaat maken.