Update: 15-6-2020 –

officiële Apple AirPods weer super goedkoop bij Amazon.nl

Amazon.nl laat de prijs van de officiële AirPods veel schommelen. Steeds ging de prijs van de oortjes weer verder terug omhoog naar de adviesprijs. Nu zijn de oortjes weer op hun all-time low en kun je ze weer super goedkoop vinden voor €135,- al moet je er snel bij zijn. De prijs wordt steeds weer verder opgehoogd.

Nu Amazon.nl eindelijk sinds maart in Nederland is kunnen we niet wachten op de concurrentiestrijd tussen de grote webwinkels. Amazon is alvast begonnen en biedt nu de AirPods aan voor een bodemprijs. Zo ook voor de meest populaire oortjes op dit moment: de Apple AirPods.

Op Amazon.nl zijn deze draadloze oortjes super scherp geprijsd, nu voor €138,28 Overal zijn deze oortjes nog stukken duurder, vaak rond de €179,-.

Apple AirPods 23% korting

Apple AirPods Pro Specificaties

Waarom iedereen met een Apple apparaat deze oortjes wilt hebben wordt duidelijk als we naar de specificaties kijken. Naast het slikke design wat we kennen van Apple hebben deze oortjes:

  • 5 uur batterij en met de case een extra 19 uur om op te laden
  • Spatwaterbestendig
  • Een prettige pasvorm en maar 4 gram
  • Een perfecte aansluiting op al je Apple apparaten
  • Siri ondersteuning
  • Bluetooth 5.0

Goedkoop officiële Apple AirPods kopen

Ben je dus opzoek naar goedkope officiële Apple AirPods? Dan heeft Amazon.nl nu de goedkoopste deal voor je voor €138,28,-.

Gister gaven we al aan dat ook de officiële Apple AirPods Pro met 20% korting te koop zijn, al is deze korting al snel weer aangepast naar 14%. De korting is dus echt tijdelijk. Momenteel zijn de Apple AirPods Pro alsnog het goedkoopst bij Amazon.nl te vinden voor €239,14.

Apple heeft momenteel 2 verschillende draadloze oortjes in het assortiment, de Apple AirPods en Apple AirPods Pro. De Apple AirPods Pro zijn de premium draadloze oortjes van Apple en nu ook met korting te koop bij Amazon.nl voor €238,68.

Update: 19-5-2020

Ook Coolblue en Bol.com lijken een prijsverlaging van de AirPods te hebben doorgevoerd. Op beide sites zijn ze nu voor €145,- te koop in plaats van de oorspronkelijke vraagprijs van €179,-. Daarmee is Amazon.nl wel alsnog wat goedkoper.